Η άγνωστη ιστορία του δονητή


Ένα από τα ευρέως διαδομένα "εργαλεία" του σεξ, είναι στις μέρες μας ο δονητής. Αυτή η πασίγνωστη συσκευή που... ανακουφίζει εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις φαντασιώσεις των ανδρών.

Λίγοι όμως είναι αυτοί που γνωρίζουν την άγνωστη ιστορία του δονητή, ο οποίος όταν εφευρέθηκε, κάθε άλλο παρά για αυνανισμό ή σεξουαλική απόλαυση προορίζονταν. Συγκεκριμένα, στη βικτοριανή Αγγλία, οι μισές γυναίκες της χώρας έπασχαν από μια ασθένεια, όπως είχε διαγνωσθεί τότε, με ένα όνομα που στην εποχή μας γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά: την υστερία.


Φάρμακο για την "ασθένεια" αυτή δεν υπήρχε και τίποτα δεν φαινόταν πως μπορούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες που υπέφεραν από αυτήν. Μέχρι που ένας γιατρός της εποχής, ο δόκτωρ Μόρτιμερ Γκράνβιλ από το Λονδίνο, ανακάλυψε έναν τρόπο που εξαφάνιζε την υστερία των γυναικών στο λεπτό. Τη "μάλαξη του αιδοίου"...

Η θεραπεία αυτή έγινε απίστευτα δημοφιλής με αποτέλεσμα όλοι οι γιατροί της εποχής να τη χρησιμοποιούν στις ασθενείς τους (καθένας με τα χέρια του) για να τις ανακουφίζουν από την υστερία -φέρνοντάς τις, ουσιαστικά, σε οργασμό. Η όλη διαδικασία, όμως, παρέμενε καθαρά ιατρική υπόθεση, χωρίς την παραμικρή σεξουαλική υπόνοια, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό σήμερα. Στην πορεία, βλέποντας την απήχηση που είχε η ιδέα του, αλλά και για να κάνει πιο πρακτική τη θεραπεία, ο δρ.Γκράνβιλ εφηύρε το δονητή, ο οποίος αντικατέστησε τα χέρια των γιατρών και άρχισε σταδιακά να χρησιμοποιείται και για τους γνωστού σεξουαλικούς λόγους, μέχρι που καθιερώθηκε ως το νούμερο ένα σεξουαλικό βοήθημα στον κόσμο!


Δονητής ηλικίας 30.000 ετών !!! Δεν το λες ακριβώς δονητή, παρά σεξουαλικό παιχνίδι. Ένα σεξουαλικό παιχνίδι που εκτιμάται οτι είναι ηλικίας 30000 ετών κατάφεραν να επαναφέρουν οι επιστήμονες ενώνοντας τα κομμάτια που είχαν βρεθεί κατα την διάρκεια έρευνας σε σπηλιά στη Γερμανία. Σύμφωνα με τους σύμφωνα με τους επιστήμονες το σχέδιο του, το σχήμα κλπ δεν αφήνουν καμία αμφιβολία οτι πρόκειται για σεξουαλικό παιχνίδι και μάλιθστα το πιο αρχαίο που έχει βρεθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου